‘Ik zie voor hem een toekomst in het bank- en verzekeringswezen’

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Ellis Versteeg en ik ben teamleider Verkoop&Service bij Rabobank Rotterdam. En dan wel het rayon Zuid. Onze bank is ingedeeld in vier rayons, waarvan rayon Zuid er een is. Afgelopen jaar (van april 2012 tot november 2012) heb ik het genoegen gehad om een stagiair van het Zadkine college in mijn team te hebben. En dan bedoel ik Bryan Alanya. Bryan volgt het MBO bank- en verzekeringswezen. Stagiaires zijn altijd leuk. Wij hebben er voor weinig geld een goede medewerker bij voor een tijdje en wij kunnen iemand dus een stageplek bieden voor een half jaar, waarin hij op de werkvloer het vak kan leren.

Bryan heb ik leren kennen als een hele goede leerling. Hij staat open voor feedback en doet het dan de volgende keer goed. Het is heel leuk geweest om hem te leren hoe het in het dagelijkse leven op de bank gaat. Hij komt uit de schoolbanken en wist niets van de praktijk. Nu hij hier een half jaar gezeten heeft, zou hij zo aan de slag kunnen hier. Hij kiest ervoor om toch nog een vervolgopleiding te gaan doen, wat ik heel erg toejuich. Het mooiste van mijn vak, vind ik, om iemand verder te brengen naar zijn of haar toekomstdroom toe. Ik denk dat Bryan een eind op weg geholpen is. Ik zie voor hem wel een toekomst binnen het bank- en verzekeringswezen.

Ellis Versteeg, Rabobank Rotterdam