Hillary Koenders stelt zich voor

Mijn naam is Hillary Koenders (midden op de foto), ik ben 18 jaar en inmiddels derdejaars student op het Zadkine. Sinds kort loop ik stage bij de PR op de afdeling Secretariële & Financiële beroepen. Dit houdt in dat ik onder andere, voorlichtingen organiseer en geef op VMBO scholen en natuurlijk lever ik mijn bijdrage bij het organiseren van de Info –en Open Dagen. Maar wat houdt een PR-commissie nou precies in?

Hillary Koenders stelt zich voor

Deze commissie is ontstaan met als doel om ouders en leerlingen goed te informeren over de verschillende opleidingen die Zadkine aanbiedt. Door al die verschillende opleidingen zien onze toekomstige leerlingen door de bomen het bos niet meer! Dit willen wij voorkomen door op zo veel mogelijk opleidingsmarkten brochures uit te delen en informatie te verstrekken tijdens bijvoorbeeld voorlichtingen.
Donderdag 22 november heeft onze eerste Infodag na de verhuizing plaatsgevonden. Deze dag is goed verlopen, een hele goede opkomst! Deze dag  was voor iedereen erg spannend, omdat we in een groot gebouw zitten en natuurlijk hebben we in de organisatie met veel meer opleidingen te maken. Dit jaar is er voor gekozen om de opleidingen van de Benthemstraat 15 & 27 tijdens Infodagen in één ruimte op de begane grond te plaatsen, hier was nog wat twijfel over omdat dit met zoveel opleidingen erg chaotisch kan zijn. Ook dit is prima verlopen! Voor de gastvrouwen van secretarieel is het ook makkelijker om de gasten zo naar de juiste opleiding te verwijzen. De organisatie van de Open Dagen in januari is mijn examen voor het onderdeel Bijeenkomsten Organiseren. Jullie kunnen mij dus in actie zien.....

Heb je vragen met betrekking tot voorlichtingen, Infodagen, Open Dagen en meeloopdagen van Secretariële en Financiële beroepen? Stuur gerust een mailtje naar Hillary Koenders: pr-dsma19@zadkine.nl

De komende maanden zal ik jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen!

Hartelijke groet,

Hillary