Het zit er op! (of is het er af…....?)

De NetNietGenoeg-dag is achter de rug en de nodige hoofden zijn geknipt en de lijven voorzien van een 'nieuwe' outfit. Veel dank aan de studenten Haarverzorging en Modetechniek.

Afgelopen weekend was de speciale dag dan aangebroken. De dag waar we allerlei dingen voor hadden geregeld. Amily, Quinty en Samantha zijn samen met meneer Van der Kraan de dag ervoor nog naar de locatie geweest om alles netjes op zijn plek te zetten en het een beetje op te fleuren. Eerder al hadden Kelly en Ellen uit 3K1 de nodige kaptafels in elkaar gezet.

Het zag er allemaal heel leuk uit. We waren er allemaal om 10 uur en hebben heel wat mensen blij gemaakt in de uren die er na kwamen. We hebben heel wat haren geknipt, gestyled, gefohnd, gekruld en gevlochten. Het was een super ervaring en de mensen waren een voor een heel dankbaar. Heel wat kleine kinderen die allemaal vrolijk werden van hun nieuwe kapsel en de volwassen uiteraard ook. We hebben heel wat complimentjes ontvangen. Ook de organisatie NetNietGenoeg was zeer tevreden en erg blij dat we hebben kunnen helpen met deze speciale dag.

Kortom voor herhaling vatbaar!!