Ik ben Desiree en ik volg de opleiding Human Technology

Hallo allemaal! Ik ben Desiree, 23 jaar en ik volg de opleiding Human Technology. De opleiding Human Technology houdt in dat je inspeelt op de wensen en behoeften van anderen. Je maakt het dagelijks leven een stuk gemakkelijker.

Ik ben Desiree en ik volg de opleiding Human Technology

Ik ben nu bezig met een project waarbij we ons eigen klaslokaal moeten herinrichten. Je merkt dat het samenwerken met andere projectleden heel belangrijk is. Ik heb bijvoorbeeld gedacht aan de kleurstelling en de verschillende materiaalsoorten terwijl een ander meer denkt aan praktische en functionele delen. Je hebt elkaars mening nodig om tot een goed resultaat te komen. Bij dit project kan je dus je eigen fantasie de vrije loop laten gaan. Maar het moet wel bruikbaar en reëel blijven. Naast dat je het idee uitwerkt moet er ook een kostenoverzicht gemaakt worden. Dit project duurt 4 weken en je werkt er 1 á 2 dagen in de week aan.

Ik ben hiervoor tussen opleidingen geswitcht en nu weet ik zeker dat ik human technology heel erg leuk vind. Ik heb veel ideeën in mijn hoofd maar ik weet nog niet hoe ik dit allemaal kan uitwerken. De opleiding Human Technology leert mij dit allemaal. Uiteindelijk weet ik nog niet in welke branche ik terecht wil komen.

Ga naar: Home - Techniek