Haarverzorging steunt Stichting ‘Net Niet Genoeg’

Twee keer per jaar organiseert de Stichting een Net Niet Genoeg Dag  voor klanten van de Voedselbank Schiedam, die allemaal persoonlijk worden uitgenodigd. Die dag zijn zij geen klant, maar gast. Studenten van de opleiding Haarverzorging (Benthemstraat 15) zorgen die dag voor een nieuwe coupe of een andere look! (http://www.netnietgenoeg.nl)

Haarverzorging steunt Stichting ‘Net Niet Genoeg’

Op 2 november is er wederom een super leuke dag voor mensen die iets minder te besteden hebben dan normaal. Wij bezorgen ze een dag die ze niet snel zullen vergeten. Er is van alles te beleven en natuurlijk is er ook dit jaar weer een ruimte die door ons word omgetoverd tot een prachtige salon!

Met een aantal meiden gaan wij de mensen hun haar knippen, föhnen en/of vlechten. We doen het met 10 meiden, zes uit de 2e klas en vier uit de 3e klas. De 3e klas heeft het vorig jaar ook al gedaan en zij vertelden ons dat het een enorm succes was. Dat word dit jaar natuurlijk weer knallen!!!

Om onze salon een doorslaand succes te laten worden, moeten we natuurlijk een aantal dingen voorbereiden. Zo hebben we een Zadkine busje geregeld om de benodigde spullen voor de salon te vervoeren. Ook hebben we voor haarlak, mousse, wax, gel en andere producten moeten zorgen, want we willen de coupe tenslotte wel mooi afmaken he!

Met zijn allen moeten we zorgen dat de salon mooi word ingericht en dat de mensen een super dag zullen ervaren. Voor het zover is moeten we echter nog heel wat voorbereiden, maar daarover meer in ons volgende blog!

[Op de foto (van links naar rechts : Ruby, Samantha, Melissa, Quinty, Rochelle & Amily uit klas 2K1]