Welkomstbijeenkomst 11 maart 2013

Op 11 maart 2013 vond de eerste welkomstbijeenkomst plaats, voorheen werden deze altijd individueel gehouden dus waren wij zeer benieuwd hoe het nou zou gaan op zo een groepsintake.

Ook waren er een paar 2e jaars en 3e jaars leerlingen die vrijwillig wilden meewerken aan deze speciale middag.
Drie van die 2e jaars studenten waren zelfs bereid er een klein stukje over te schrijven.

Welkomstbijeenkomst 11 maart 2013

Ik had in de wandelgangen gehoord dat er nieuwe leerlingen zouden komen en we een welkomstbijeenkomst hadden georganiseerd. Ik dacht: ‘Ik wil daar wel mee helpen’, dus hebben Lotfi, Denis en ik ons aangemeld om mee te helpen.
Het was wel jammer dat er zo weinig leerlingen kwamen opdagen. Ondanks dat was het toch een leuke dag in mijn ogen.
Het zijn best vrolijke en geïnteresseerde leerlingen. Die zijn natuurlijk altijd welkom. Alles ging goed hapjes en drankjes waren aanwezig, er zat een pauze tussen en we hadden zelfs een leuk rollenspel gehouden!! Ik hoop dat de leerlingen nu een idee hebben van de opleiding.
 
Brahim Bouallouch BV2B
************

Ik heb me vrijwillig aangeboden om met de open dag te helpen voor een welkomstbijeenkomst. Ik had dit nog nooit eerder gedaan. Ik vond het een leuke ervaring, ik zou het graag nog vaker willen doen. Ik vond het wel jammer dat ik die dag een afspraak had. Daardoor kon ik niet met de aankomende 1e klassers blijven. Ik moest alleen helpen met het organiseren van stoelen en het lokaal een beetje aangenaam maken voor de leerlingen.

Denis Jusufovic BV2B
**************

Ik heb me vrijwillig aangeboden om te helpen met de welkomstbijeenkomsr. Ik heb dit nooit eerder bijgewoond. Het was leuk om te helpen en zou het best vaker willen doen. Het leuke was om de nieuwe leerlingen te ontmoeten en hen te informeren over de opleiding. Het viel me op dat hun toch een andere beeld hadden van de opleiding. Ze dachten er eerst te makkelijk over maar na dat ik mijn ervaring had verteld dachten ze er snel anders over. Ik hoop de leerlingen volgend jaar te zien en ze misschien wel te kunnen helpen!

Lotfi Safyani
*************

Zelf vond ik het als docent in de eerste instantie even spannend, een gezonde spanning hoor. Maar alles wat nieuw is ten opzichte van voorgaande jaren is natuurlijk even wennen en afwachten hoe het lopen gaat.

Wat ik jammer vond is inderdaad het feit dat er minder studenten op waren komen dagen dan verwacht (zoals Brahim ook al aangaf). Het was blijkbaar niet helemaal duidelijk voor de studenten dat de dag niet een informeel karakter had, maar dat het echt van groot belang is om op zo een dag ook daadwerkelijk aanwezig te zijn. De kans dat je wel of niet aangenomen wordt hangt natuurlijk voor een groot deel af van je eigen motivatie en enthousiasme.
Zoiets is natuurlijk wel een leermoment voor ons als opleiding, blijkbaar moest de uitnodiging een wat strenger karakter hebben, dit zullen wij dan ook aanpassen.

Verder ging het goed, wij hebben als docenten een beter beeld bij de aankomende studenten en konden vol trots genieten van onze tweede en derdejaars die zichzelf goed wisten te presenteren en de aankomende studenten op een leuke maar professionele manier wisten te informeren.

De tweede welkomstbijeenkomsr zal plaatsvinden op 28 maart 2013 van 09:15-12:00.
Heb je jezelf nog niet aangemeld voor onze opleiding? Doe dit dan snel zodat je nog mee kan in de 2e groep studenten die komen voor een intake.

Wij hopen de 28e kennis te maken met alle genodigden en hen verder te informeren.

Kimberly Roos
Docent Engels

p.s. Ook willen wij alle andere studenten bedanken voor hun hulp;
Hakiki Ridwan BV2A
Djelano de Penha BV2A
Casper Minken BV3B
Sharita Soekha BV3B

Welkomstbijeenkomst 11 maart 2013
Welkomstbijeenkomst 11 maart 2013
Welkomstbijeenkomst 11 maart 2013
Welkomstbijeenkomst 11 maart 2013
Welkomstbijeenkomst 11 maart 2013
Welkomstbijeenkomst 11 maart 2013