Gracia & haar opleiding Managementassistent

Ik ben Gracia Noordzee (links op de foto) en volg de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent in het tweede jaar.  Op dit moment loop ik een half jaar stage, dat doe ik 4 dagen per week, 1 dag ben ik op school.

Ik loop stage bij een autobedrijf, echt heel leuk! Het is anders dan een normale kantoorbaan van 9 tot 5.  Op school ben ik lid van de PR-Commissie, mijn taak is het regelen van de catering.  Dit doe ik bijvoorbeeld tijdens de Open Dagen en infodagen. Ik zorg er dan voor dat er boodschappen gedaan worden als dat nodig is en dat de gasten een kop koffie of thee en eventueel iets te eten krijgen.  Natuurlijk zorg ik ook dat de docenten in de pauze hun lunch of avondeten krijgen. Dus je bent echt bezig met organiseren en regelen.  Het is  een hele leuke ervaring om in de PR-Commissie te zitten en ook gezellig. Je bent tenslotte met een groep bezig iets groots te organiseren en ook al heeft iedereen zijn eigen taak, je helpt toch automatisch de ander als je klaar bent met je eigen taak. Zo leer je alle onderdelen kennen en ook wat het is om een grote verantwoording te hebben!

Gracia Noordzee
Student Secretariële beroepen
Locatie Centrum
 

Gracia & haar opleiding Managementassistent
Gracia & haar opleiding Managementassistent