Gastvrouwen op de Campus Hoogvliet

Op donderdag 29 november 2012 zijn twee klasgenoten en ik  naar de campus in Hoogvliet geweest om daar te helpen als gastvrouwen. Het was een introductiedag voor iedereen die geïnteresseerd is in de campus die naar verwachting eind 2013 helemaal klaar zal zijn en open zal gaan voor zowel VMBO als HAVO en MBO studenten. 

Gastvrouwen op de Campus Hoogvliet

Op de campus kan je leren, werken en wonen. De bouw is nog in volle gang . De Campus wordt erg groot en mooi, veel glas zodat het binnen licht en open is en luxe!  Wij stonden in een tent waar ongeveer 150 mensen in konden, er was informatie te vinden over het Penta College, het Einstein Lyceum, de gemeente Hoogvliet, de woningstichting Woonbron en natuurlijk Zadkine.
Onze taak was het  vriendelijk verwelkomen van de gasten en hen informatie geven over Zadkine en de opleidingen. Er werd veel aan ons gevraagd vooral door VMBO leerlingen die het volgend schooljaar naar het MBO gaan en een keuze moeten maken naar welke school ze gaan en welke opleiding ze gaan volgen. Wij hebben hen zoveel mogelijk informatie gegeven.
We hebben het zeker naar ons zin gehad en het was gezellig en interessant. Tijdens de rondleiding die werd gegeven werd verteld hoe de campus eruit komt te zien en hoever ze zijn met de bouw. Er was een bar waar je koffie, thee en frisdrank kon halen en rond 18.30 kregen wij soep en broodjes. Rond 21.00 was het tijd om op te ruimen.
Het was een interessante ervaring en erg gezellig. Leuk om vaker te doen, zo zie je maar dat een managementassistent  niet elke dag achter een computer in een stoffige kantoorruimte zit!

Cynthia Bijkerk
Student Secretariële beroepen, locatie Centrum
Benthemstraat 15