Gastlessen op Rotterdams Vakcollege De Hef

Gastlessen op Rotterdams Vakcollege De Hef

In het kader van een van de vele projecten[1] die de afdeling Uiterlijke Verzorging uitvoert, is een aantal leerlingen van het Haarverzorgingsteam de komende weken zelf even ‘de docent’. Wat is namelijk het geval?

In de periode van half februari tot eind april zullen zij fungeren als zogenaamde teamleiders aan het Vakcollege De Hef[2] in Rotterdam Zuid. Zo zullen ze hun teams van derdejaars VMBO’ers de ins and outs en do’s and dont’s vertellen over haarverzorging, zullen ze praktisch aan de slag gaan met wassen, föhnen, watergolven en stylen en proberen ze en passant nog even de prijs voor het beste ondernemingsplan met de meeste ‘likes’ te winnen.

Tussentijds zullen beide klassen nog een bezoek brengen aan onze leslocatie aan het Benthemplein. Hierbij worden ze van harte uitgenodigd om hun eigen modellen mee te nemen en de opgedane kennis om te zetten in een echte praktijkbehandeling!

Het gehele project, dat 10 weken in beslag zal nemen, staat onder leiding van vakdocente Nicole van Bokkel (n.vanbokkel@zadkine.nl).

 

Namens het hele team Haarverzorging wensen wij Nicole en alle deelnemende leerlingen veel plezier en succes bij dit nieuwe project!

 

Richard van der Kraan

 

            

 

 

 

[1] Voor het vak Loopbaan.

[2] www.rvcdehef.nL

Gastlessen op Rotterdams Vakcollege De Hef

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen