Gastles bij STROOM Rotterdam

Begin juni volgden de studenten van Zadkine Startcollege die de Entree Opleiding Assistent horeca, voeding & voedingsindustrie volgen een gastles. De gastles was bij STROOM Rotterdam, die zichzelf omschrijft als "... anders, eigenwijs. Hier ben je vrij - niets hoeft of moet. STROOM is de leukste landingsbaan van een bruisende stad, een eigenzinnige huiskamer gecreëerd in een voormalige energiefabriek.
Je kunt hier binnenlopen en ontbijten, lunchen, dineren, werken, borrelen, bladeren, happen, relaxen, hangen, vergaderen, kletsen, ontmoeten, slapen, lezen, internetten, high-tea'en, high-winen, trouwen... en ook gewoon heerlijke koffies drinken."

Gastles bij STROOM Rotterdam

Docent John van Drunen omschrijft de gastles als volgt:

We hebben met de horecaklas 1H een gastles bijgewoond bij hotel restaurant Stroom.

De studenten hebben de menukaart bestudeerd en producten van achter de bar en uit de keuken gezien. Vervolgens hebben ze een rondleiding gekregen door het hotel. Daarna hebben ze met elkaar volgens de etiquette een tafel opgedekt voor gasten van Unilever die later zouden komen eten.

Er lopen ook studenten van ons stage bij Stroom en een werknemer van Stroom loopt bij ons stage voor zijn lerarenopleiding.

Ga naar: Home - Startcollege

Relevante opleidingen