Fleur van der Pols vertelt over de Zadkine leisure & hospitality introductieweek!

Mijn naam is Fleur van der Pols en ik ben eerstejaars student van de opleiding Leisure & hospitality van Zadkine Centrum te Rotterdam. Van dinsdag 6 september 2011 tot vrijdag 9 september 2011 zijn de klassen L1A en L2A op introductieweek geweest naar het dorpje Balk in Friesland.

Fleur van der Pols vertelt over de Zadkine leisure & hospitality introductieweek!

Ik vind deze twee klassen echte doorzetters, want de introductieweek was super leuk, maar ook erg zwaar. We hebben veel kilometers afgelegd op onze meegenomen Zadkine-fietsen. Helaas regende het vier dagen lang en stond er ook nog eens een stevige wind. Je zou het een écht avontuur kunnen noemen.  Op de foto zie je mij samen met mijn klasgenoot Jessica op de Zadkine-fietsen.

Het thema van de introductieweek was ‘samenwerken, veiligheid en vertrouwen’. Studenten uit het eerste leerjaar (L1A) hebben daarom zelf hun eigen kennismakingsspelletjes en bonte avond georganiseerd. L2A zorgde ook voor een verrassend optreden. Ze hebben tijdens hun bonte avond aan ons al hun geleerde kunsten van het afgelopen jaar laten zien.

Een echte Leisure & hospitality host leert natuurlijk de recreatiebranche goed kennen. We hebben een vlot gebouwd, een echte Zadkine Wipe Out gespeeld , gekanood, en hebben ook een potje bowling en handboogschieten gespeeld.  Kortom: een leerzame, maar zeker ook leuke kennismakingsweek!

Groetjes van Fleur van der Pols