Fashion week Amsterdam 2014

Mijn naam is Mirjam Elabeidi, ik ben 18 jaar oud. Ik ben tweedejaars student op het Zadkine in Rotterdam en ik volg de opleiding Allround mode maatkleding op niveau 3.

Fashion week Amsterdam 2014

De afgelopen maanden heb ik stage gelopen bij een bekende jonge ontwerper in Rotterdam genaamd Jonathan Christopher http://www.jonathanchristopher.nl Ik heb bij hem veel ervaring opgedaan. Tevens mocht ik helpen met zijn collectie voor de Fashion week in Amsterdam.Na maanden hard gewerkt te hebben was de collectie af! De collectie zou geshowd worden tijdens de Fashion week.

Ik mocht backstage helpen tijdens de Fashion week. Ik moest modellen aankleden tijdens deze modeshow . Ook liepen er B’ners mee zoals: Jandino Asporaat (bekend van de Dino-show), Tygo Gernand, Dave Mantel en Teun Kuilboer. Het was een zware dag, we waren erg gestrest, maar het was ook erg leerzaam. Alles verliep uiteindelijk heel goed, ik heb erg genoten deze dag. Na deze ervaring heb ik gezien hoe zwaar alles in werkelijkheid is in de modewereld. Het was een zware dag, we waren erg gestrest, maar het was ook erg leerzaam. Alles verliep uiteindelijk heel goed, ik heb erg genoten deze dag. Na deze ervaring heb ik gezien hoe zwaar alles in werkelijkheid  is in de modewereld, maar hard werken wordt beloond!

Fashion week Amsterdam 2014
Fashion week Amsterdam 2014
Fashion week Amsterdam 2014