Excursie Feyenoord Stadion

Mijn naam is Gabriela Correia (rechts voorin), ik ben derdejaars student op het Zadkine, locatie Centrum. Ik volg de opleiding directiesecretaresse/managementassistent. Met mijn klas ben ik op 15 oktober 2012 naar de Kuip geweest voor een rondleiding. 

Excursie Feyenoord Stadion

Voor het vak evenementen organiseren wij excursies. Samen met mijn klasgenoten Jaimy Mirck, Amanda van der Wilt, Lita Soares en Veralyn Rolfing heb ik een excursie georganiseerd naar het Feyenoord stadion ‘de Kuip’ in Rotterdam.  Tijdens deze rondleiding hebben wij het Feyenoord museum bezocht en hebben wij veel kunnen leren over de geschiedenis van Feyenoord. Vervolgens hebben wij ook een bezoek gebracht aan de skyboxen die o.a. gebruikt worden door sponsoren. Ook zijn wij op het veld geweest, om dit te bereiken moesten wij via de spelerstunnel. Het stadion is niet alleen bestemd voor voetbal, maar er zijn meerdere keren concerten gegeven o.a.  door Michael Jackson, Tina Turner, Marco Borsato en vele andere beroemdheden. Wij vonden het een erg leuke en leerzame excursie, omdat wij ‘de Kuip’ vanuit een ander oogpunt  hebben leren kennen

Gabriela Correia
Student Secretariële beroepen
Benthemstraat 15