Een druk begin van mijn stage…..

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het opstarten van veel dingen. Zo heb ik een vergadering bijgewoond van het promotieteam van de AD opleiding Officemanagement op de Hogeschool Rotterdam en natuurlijk een opstart vergadering met mijn eigen commissie geleid. Ook hebben we de meeste voorlichtingen voor dit schooljaar weer gepland en zijn we druk bezig met het introductieproject.

Een druk begin van mijn stage…..

Tijdens de vergadering van de PR-Commissie hebben we besproken wie naar welke voorlichtingen en markten gaan. Zo hebben we op 30 oktober gelijk al een belangrijke voorlichting op de AOB Markt! We zijn ook begonnen met het organiseren van de Meeloopdagen, deze zijn op 3 december en 11 maart. Verder ondersteunt de PR-Commissie ook de organisatie van de ouderavonden van Financiële en Secretariële beroepen, ook de Infodag komt er natuurlijk aan………. Lekker druk dus! Op de foto zie je mij op de beurs Management Event Live. Ook daar was ik....meer daarover in een ander stukje deze week.

Dat was weer even een kleine update, tot snel weer!

Laura Geluk
Financiële en Secretariële beroepen
Locatie Centrum