Een dagje Düsseldorf met de opleiding Reizen & Luchtvaartdienstverlener van Zadkine

Een dagje Düsseldorf met de opleiding Reizen & Luchtvaartdienstverlener van Zadkine

Op woensdag 30 November zijn wij met onze school naar Düsseldorf geweest. Om 8 uur vertrokken we richting deze leuke stad en na ongeveer 3 uur rijden kwamen we aan.
We hebben allereerst een quiz gemaakt waardoor wij in contact kwamen met de bewoners van Düsseldorf. Ze waren erg aardig en behulpzaam.
Tijdens de quiz kwamen we langs de kerstmarkt en andere bekende straten van Düsseldorf.

Na de quiz zijn we op eigen gelegenheid Düsseldorf gaan verkennen en dit was natuurlijk het leukste gedeelte!
We hebben veel geshopt en hebben ook een kijkje genomen in het dure gedeelte van Düsseldorf.

De lunch hebben we op veilig gespeeld en hebben deze genuttigd bij de MacDonald’s. Hier zagen wij een drietal leuke mannen een salade eten en na ze eens goed geobserveerd te hebben, kwamen wij erachter dat deze mannen werkzaam zijn bij Abercrombie & Fitch.

Abercrombie &  Fitch is een kledingmerk, ooit opgericht in New York. Het staat eigenlijk bekend om de leuke mannen die er rondlopen. Deze mannen hebben een ontbloot bovenlichaam en het leuke ervan is dat je met deze goden op de foto mag!
Na ongeveer zo’n 6x langs te hebben gelopen en al onze moed verzameld te hebben zijn we met een aantal op de foto gegaan.

Na deze erg aangename ervaring zijn wij toegekomen aan ons avondeten. We hebben heerlijk gedineerd in een van de leuke restaurants in een van de zijstraatjes van het centrum.

Na het avondeten zijn wij weer richting de bus gelopen en rond een uur of 6 zijn wij vertrokken richting Rotterdam waar wij rond 9 uur aankwamen.

Het was een erg leuke en leerzame dag en het was eigenlijk te kort om deze leuke stad in zijn geheel te ontdekken!

Groetjes Joell Rous klas T3C Reizen & Luchtvaartdienstverlening.