Een baan in de luchtvaart, letterlijk je grenzen verleggen!

Een baan in de reiswereld is dynamisch en afwisselend. Met een toeristische opleiding kun je letterlijk je grenzen verleggen. Als je kiest voor een baan in de reiswereld moet je goed met mensen kunnen omgaan, organisatietalent hebben en niet bang zijn voor het avontuur. Wil jíj je grenzen verleggen?

Alessia Argento, student Manager Reizen & Luchtvaartdienstverlening wilde dat maar al te graag!
Ze zit op dit moment in het tweede leerjaar van de opleiding op het Zadkine.
De opleiding bevalt haar goed Alessia zegt: “ het is écht een leuke opleiding! Je bent veel bezig en hebt veel uitstapjes”
Elk leerjaar gaat de klas meerdere keren op excursie, zo zijn ze vorig jaar naar Dusseldorf geweest voor een dag. En verder vertelt ze: “ Ook zijn we in het begin van het jaar als introductie met de klas gaan survivallen, dit was zwaar maar wel heel gezellig!”

Op de opleiding krijg je vakken zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans,
rekenen, economie, ICT, topografie, Excel, touroperating, communicatie,
L&B, reizen, boeken & reserveren en GOE.
“Bij GOE ben je bezig met allerlei activiteiten, je leert er met andere mensen samen beslissingen te maken.“

Gedurende de opleiding loop je meerdere keren stage en in het laatste jaar ga je zelfs naar het buitenland.
Alessia zelf loopt nu stage bij een Touroperator genaamd: Sundio Group.
Sundio Group is sinds 2007 de overkoepelende naam van de organisatie achter de reismerken: Sunweb Vakanties, Sudtours, Jiba, GOGO, Husk Studentenreizen, X-travel, Eliza was here, Skikot, Odyssée en Gototravel.

“Ik hou me daar bezig met verschillende activiteiten. Zo moet ik reisbureaus bellen als zij ergens niet uitkomen. Ik boek reizen voor zowel particulieren als reisbureaumedewerkers en print tickets. Die tickets verpak ik en ik zorg ervoor dat ze op het juiste adres komen. Ook moeten we wel eens extra tickets versturen als mensen geen ticket hebben ontvangen. Verder moet ik ook nog brochures voor reisbureaus die er extra nodig hebben bestellen. “

Meer weten over deze opleiding? klik dan hier.