DS1D naar Skills Masters

Hallo allemaal,


In februari is er bij Secretariële beroepen een nieuwe eerste klas van start gegaan. Tijdens ons introductieproject leren wij veel kanten van ons toekomstige beroep kennen. Op 14, 15, 16 maart 2013 is Skills Masters er weer voor jong en oud in Ahoy, te Rotterdam. Skills Masters is een beurs waar bezoekers naar toe kunnen gaan om informatie te verkrijgen over diverse opleidingen, scholen (waaronder Zadkine) en banen. Daarnaast zijn er leuke activiteiten die daar plaatsvinden. 
 

DS1D naar Skills Masters

De DS1D klas is op donderdag 14 maart 2013 gezellig gezamenlijk met mevrouw Reedijk en Hillary naar de beurs geweest. Wij hebben een leuke ochtend gehad daar. Wij zijn met vragen langs de stands gegaan en met  antwoorden terug naar school! Wij hebben natuurlijk naar de organisatorische kant van de beurs gekeken. Zijn wij netjes ontvangen? Zien de stands er goed uit? Staan de mensen in de stand ons vriendelijk te woord en zijn zij representatief.
Tip: mocht jij er niet uitkomen welke opleiding bij jou past of wil je een baan vinden? Dan raden wij jullie aan om een keer naar Skills Masters te gaan of bekijk de website. 

Whitney Cronie
Klas DS1D, Secretariële beroepen, locatie Centrum