Dennis werkt mee aan het project Maskerade!

Is een opleiding in de bouw ook iets voor jou? Dennis volgt de opleiding Timmerman, en werkt mee aan een wel heel zijnonder project!

Dennis werkt mee aan het project Maskerade!

Ik ben Dennis, 21 jaar en volg de bol-opleiding Timmerman niveau 2, en zit in het het 1e jaar. Vorig jaar heb ik besloten om een opleiding Bouw bij Zadkine te volgen. 
Samen met drie medestudenten ben ik gevraagd om een week mee te werken aan het project Maskerade. Aan dit project werken ook een aantal studenten van de opleiding Allround Ondernemer Klussenbedrijf (AOK).

In dit project staat de maskerade-bouwmethodecentraal. Deze bouwmethode is gebaseerd op een flexibele indeelbaarheid, gebruik van hernieuwbare grondstoffen en energie en een gezond & comfortabel binnenklimaat van de woning of ruimte. 
In het maskerade project werken wij met zoveel mogelijke producten die Bio-based zijn, waardoor de leefomstandigheden binnen de woning worden bevorderd.|

Het betekent voor mij veel om aan dit project mee te mogen doen. Omdat ik op deze wijze direct de praktijk binnen de bouw kan ervaren.


 

 


 

Dennis werkt mee aan het project Maskerade!
Dennis werkt mee aan het project Maskerade!
Door het toepassen van deskundigheid is alles waterpas en op maat!
Ga naar: Home - Techniek

Relevante opleidingen