De week van Hillary

Hallootjes daar ben ik weer..
Zoals beloofd hou ik jullie op de hoogte van mijn dagelijkse bezigheden. De afgelopen week ben ik veel onderweg geweest, zoals ik in mijn vorige berichtje vertelde geef ik ook voorlichtingen op VMBO scholen. Vorige week heeft één van die voorlichtingen plaatsgevonden.

De week van Hillary

Ik heb samen met mijn praktijkopleider (Mevrouw Reedijk) klassikale voorlichtingen gegeven op Wolfert Pro. Een hele leuke en spannende ervaring, omdat een presentatie geven voor mij ook een tijd geleden is!
Zoals jullie weten is er dit jaar een nieuwe Zadkine locatie in  Zuid geopend. Een nieuw gebouw aan de Montessoriweg. Heel modern en erg groot! Uit nieuwsgierigheid zijn we hier ook langs gegaan. Het was leuk om de collega’s daar te spreken.
Momenteel ben ik erg druk met de organisatie van de Open Dagen, hier probeer ik jullie dan ook van op de hoogte te houden. Komen jullie ook langs op de locatie Centrum tijdens de Open Dagen op 18 & 19 januari?

Hillary Koenders
Benthemstraat 15
 

De week van Hillary
De week van Hillary