De geweldige week van Hillary

Hallo lezers,
Deze weken waren ontzettend druk en productief voor mij! Het is allemaal afgelopen zondag begonnen.
Zoals jullie inmiddels weten volg ik de opleiding directiesecretaresse/managementassistent. Tijdens deze opleiding organiseer je een hoop evenementen, zo hebben jullie ook wel gezien dat er een Workshop Etiquette is georganiseerd door onze studenten, hieraan heb ik ook mijn bijdrage geleverd! Naast workshops geven/organiseren, organiseer je ook excursies en interview je bijvoorbeeld de manager van het Hilton Hotel in Rotterdam.
 

De geweldige week van Hillary

Eén van deze excursies was naar Men at Work Tv Producties, zij produceren televisieprogramma’s voor zowel de publieke omroep als commerciële zenders. Hier bij kan je denken aan programma’s zoals  zo:RAYMANN of de Dinoshow. Jullie kennen vast wel de leuke sketches van Comedy at Work? Deze zijn ook mede mogelijk gemaakt door Men at Work. Als excursie hebben wij een rondleiding achter de schermen gekregen bij de repetitie van zo:RAYMANN, SUPER LEUK! Je staat met open mond te kijken hoeveel mensen er bij zo’n productie werken, zo is er één medewerker die alleen al de belichting van alle camera’s regelt, wisten jullie dit al? Dezelfde avond mochten wij ook een opname van zo:RAYMANN bijwonen dit was een erg leuke show. Te gast bij Tante Es was Caroline de Bruijn, de prachtige Janine Elschot uit Goede Tijden Slechte Tijden. Natuurlijk heb ik een praatje gemaakt met Jürgen Raymann en Caroline de Bruijn, we zijn ook nog even op de foto geweest. Zie hieronder.
Naast de leuke show van zo:Raymann heb ik natuurlijk ook gewoon gewerkt! Ik ben ontzettend druk bezig met de organisatie van de Open Dagen & de Meeloopdagen. Ook ben ik bij verschillende locaties van Zadkine op bezoek geweest, onze opleiding zit op diverse locaties en het is natuurlijk leuk om te zien hoe die locaties eruit zien. Zo heb ik een overleg gehad met de coördinator van Marketing en Communicatie op de Marten Meesweg in Rotterdam-Oost, ook heb ik een kijkje genomen op de Prins Alexanderlaan. Daarnaast is mijn praktijkopleider ( Mevrouw Reedijk ) coach van het Promotieteam Officemanagement op de Hogeschool van Rotterdam. Daar zijn wij deze week ook een aantal keren langs geweest om te vergaderen. Ik ben weer vaak onderweg geweest!
Lijkt een opleiding bij Secretariële beroepen je leuk, maar vind je het toch moeilijk om een beroepskeuze te maken? Bezoek onze Open Dagen op 18 en/of 19 januari 2013 of meld je aan voor één van onze Meeloopdagen.

Volgende week weer een berichtje over mijn fantastische week op Zadkine, Benthemstraat 15.

De geweldige week van Hillary
De geweldige week van Hillary
De geweldige week van Hillary
De geweldige week van Hillary
De geweldige week van Hillary