De drukke week van Hillary

Hallo allemaal,

Wat is het druk! Ik heb erg veel werk aan de organisatie van de Open dagen en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb roosters gemaakt voor de studenten die meewerken.....wat een vragen en wensen van iedereen! Ook mijn draaiboeken moeten af, vandaar dat er niet veel tijd is om een lang verhaal voor het blog te schrijven deze week. Gelukkig hebben veel van mijn medestudenten daar tijd voor gemaakt. Lees alle verhalen maar.

Morgen is het tijd voor een gezellige kerstviering, daarover de volgende keer meer. Voor nu allemaal een fijne vakantie en tot in 2013!

Vergeet mijn Open Dagen niet, hé....kom allemaal langs op 18 of 19 januari!

Groetjes,

Hillary Koenders

Zadkine Centrum

De drukke week van Hillary
De drukke week van Hillary
De drukke week van Hillary
De drukke week van Hillary