Daimy Stormbroek op de AEHT

12 t/m 17 november 2018 was het eindelijk zover! Wij van het Zadkine mochten meedoen met de internationale vak- wedstrijden Horeca & Toerisme, AEHT.

Daimy Stormbroek op de AEHT

AEHT is een super grote wedstrijd wat dit jaar in Leeuwarden werd gehouden. Met 19 verschillende landen gingen wij met 6 van de 10 categorieën de strijd aan. In elke categorie werd je gekoppeld aan iemand waarmee je een team moest vormen en zo werd ik gekoppeld aan een super lief Spaans meisje!

Ik mocht meedoen aan de categorie Pastry. Super trots en blij toen ze mij hiervoor vroegen! Toch wel stiekem een droom die uit is gekomen om aan zo’n grote wedstrijd mee te doen met zoveel talenten. Toen ik de opdracht gekregen had, ben ik gelijk begonnen met het bedenken hoe ik mijn dessert wilde hebben en dat was mij zeker niet gelukt zonder alle hulp. Tijdens de wedstrijd moesten mijn partner en ik onze desserts gaan samenvoegen tot 1 dessert. Gelukkig waren we er al snel uit. En toen kwam het moment waar alles om draaide: de wedstrijd! Ik was best gespannen, maar wist dat het goed ging komen. Samen konden we dit en gingen we er ook echt voor. De tijd vloog voorbij, maar we hadden gelukkig ons dessert op tijd af. Ik ben super trots op het eindresultaat en ik heb super veel geleerd. Nu was het wachten op de prijsuitreiking die pas 2 dagen later was. Ondertussen gingen we met de groep de rest aanmoedigen en hebben we leuke dingen gedaan.

Als afsluiter van deze geweldige week hadden we een gala, met als thema “gemaskerd bal”. Iedereen zag er super mooi uit. Na het gala diner was dan eindelijk de prijsuitreiking. Helaas is niemand van Zadkine in de prijzen gevallen. Ik ben wel echt super trots op deze super getalenteerde mensen en wil ik ze bedanken voor deze geweldige week. Zonder hen was mijn week niet zo leuk geweest!

Daimy Stormbroek