Connecting U 2 The Future - Stagenetwerkdag Update!

Connecting U 2 The Future - Stagenetwerkdag Update!

Hi allemaal!

Wat leuk dat jullie er weer zijn om onze tweede blog te lezen. Wij gaan jullie vertellen over hoe de zaken er op dit moment voor staan. Ondertussen gaat het organiseren van de stagenetwerkdag hard door, we zijn intussen alweer druk bezig geweest en er is al veel vooruitgang geboekt.

Team Programmering is op dit moment bezig met het organiseren van de workshops voor de bedrijven en de studenten. De bedrijven zullen als workshop ‘De veranderende student’ krijgen. De workshop die gegeven wordt aan de studenten is nog niet bekend. Ook zijn zij druk bezig met het regelen van de dagvoorzitter. Verder is het maken van een draaiboek één van de prioriteiten. Zij zijn erachter gekomen dat dit toch wel moeilijker is dan gedacht.

Team Logistiek heeft heel lang gezocht naar een geschikte locatie. Elke keer als zij een locatie hadden gevonden, was de locatie niet beschikbaar op de dag zelf of de locatie viel buiten het budget. Dat was heel stressvol voor hen, maar toch is het hen gelukt om een locatie te vinden. De stagenetwerkdag wordt dit jaar gehouden in het gemeentehuis van gemeente Nissewaard. Wij vinden dit natuurlijk erg tof! Verder zijn zij op dit moment heel druk bezig met de goodiebags en de aankleding van de zalen. Hoe dat eruit komt te zien, blijft nog even een verrassing!

Wij van het team PR hebben de flyers en het programmaboekje voor de stagenetwerkdag al klaar liggen. Verder lijkt het ons ook erg leuk als de secretaresse van het jaar aanwezig is, dus hebben wij haar ook uitgenodigd. Nu nog even afwachten op een reactie. Uiteraard zijn wij bezig met de voorbereidingen van de komende blogs. Wat soms wel lastig kan zijn van het maken van de blog is om een leuk thema te vinden en de lezers enthousiast te houden.

Alle bedrijven hebben inmiddels officiële uitnodigingen gekregen. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in de stagenetwerkdag!

Graag zien wij jullie terug bij de volgende blog!

Liefs,

Het PR-team

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen