China was in town!

Chinese verpleegkunde studenten van de Shanghai University for Medicine & Health Sciences uit Shanghai kwamen langs voor een internationale stage bij het cluster Gezondsheidszorg, Welzijn en Sport (GWS) in Rotterdam.

China was in town!

Tijdens de internationale stage kregen de studenten een uitgebreid programma aangeboden door het cluster GWS in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam en het ROC Scalda uit Terneuzen. Zij kregen les over de Nederlandse gezondheidszorg en namen deel aan verpleegkundelessen bij Zadkine en op de Hogeschool Rotterdam. De studenten bezochten het verpleeghuis Humanitas en het Erasmus Medisch Centrum, maar ook het Anatomisch Museum en Corpus in Leiden en Body World in Amsterdam. Daarnaast liepen ze stage in de thuiszorg van Laurens en sliepen ze bij studenten thuis. 
Naast al deze inspanningen was er ook ruimte voor ontspanning tijdens de cultural visits naar Amsterdam, Giethoorn en Antwerpen. 

In de afgelopen jaren hebben meer dan 120 Chinese studenten stage gelopen bij Zadkine. In het najaar van 2017 gaan onze studenten en docenten weer voor een maand naar Shanghai. De periode werd afgesloten met een Graduation Ceremony, waar een certificaat uitgereikt ter afsluiting van hun stage bij de verpleegkunde opleiding van het cluster GWS. 

China was in town!
China was in town!
China was in town!
China was in town!
China was in town!
Ga naar: Home - Gezondheidszorg

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen