Chayenna & haar stage

Mijn naam is Chayenna Baldew. Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Directiesecretaresse/managementassistent. Ik volg deze opleiding op de Zadkine locatie Rotterdam Centrum aan de Benthemstraat 15.

Chayenna & haar stage

Ik heb stage gelopen bij USG Restart. Mijn stage duurde 9 weken en ik heb 330 uur stage gelopen.
USG Restart is een re-integratiebureau gevestigd in Rotterdam. USG Restart heeft een landelijke dekking. Ruim 300 coaches zijn werkzaam in 29 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Persoonlijk vond ik het een erg leuke en leerzame stageplaats. Je leert tijdens je stage namelijk erg veel in de praktijk. De werkzaamheden die ik verricht heb, zijn heel verschillend. Mijn werkzaamheden waren telefoneren, behandelen van e-mails, bezoekers ontvangen, gegevens verwerken in het systeem, agenda bijhouden, kamers reserveren en intern opdrachten voor collega’s uitvoeren. Er komen ook heel veel kandidaten in USG Restart, dus tijdens mijn stage heb ik veel contact gehad met mensen.
Mijn collega’s waren ook erg aardig. Ik kreeg veel complimenten en zij hebben ook gezegd zij erg blij waren met mij. Dat is natuurlijk erg fijn om te horen. Als je het ergens naar je zin hebt en je doet je werk met plezier dan zien anderen dat ook! Vanaf volgende week ben ik weer terug op school voor de laatste periode van mijn eerste schooljaar. Even hard werken voor mijn overgang naar het tweede leerjaar!
 

Chayenna Baldew