Chayenna & de Open Dagen van Zadkine

Heel leuk om mee te doen aan de organisatie van zo’n groot evenement! In onze opleiding is het gebruikelijk dat studenten heel actief mee doen aan de Open Dagen. Zo heb ik gepresenteerd en ook meegeholpen met de catering. Persoonlijk vond ik het erg leuk en leerzaam. De presentatie ging over mijn opleiding directiesecretaresse/managementassistent. Voor het presenteren was ik erg nerveus, maar achteraf was dat helemaal niet nodig. Het ging heel goed en ik vond het zelfs leuk om te doen! Bij de catering was het een beetje haasten, maar dat hoort erbij. Ik heb drinken uitgedeeld en sandwiches gemaakt voor de docenten & studenten.
Kortom: de open dagen waren heel erg leuk. Het was een nieuwe ervaring voor mij om deze dagen van een andere kant te zien, maar erg interessant. Graag maak ik vaker onderdeel uit van de organisatie van de Open Dagen van Zadkine!

Chayenna, student Secretariële beroepen
Locatie Centrum
 

Chayenna & de Open Dagen van Zadkine