Bezoek Rabobank Spijkenisse

Hallo allemaal, wij zijn Deanne, Jesmina, Luzia, Melissa en Stacey en wij samen zijn het groepje Future Secretaries. We zijn tweedejaarsstudenten van de opleiding secretariële beroepen in Spijkenisse. Op vrijdag 13 april zijn wij samen met onze klas naar de Rabobank in Spijkenisse geweest voor een leerzaam bedrijfsbezoek.

Bezoek Rabobank Spijkenisse

Het thema economie stond centraal bij deze opdracht, daarom is onze keuze  uitgegaan naar de Rabobank. Bij de workshop waren drie gastsprekers aanwezig die ons informatie gaven over allerlei zaken bij de bank, denk hierbij aan leningen en jouw eigen rekening. Daarnaast hebben we ook nog een rondleiding gehad door de Rabobank, en we kregen de gelegenheid om vragen te stellen.
Twee van de gastsprekers zijn ook secretaresses bij de Rabobank, dus het was ook leuk dat we aan hen ook nog allerlei vragen konden stellen over hun werkzaamheden.  Onze klasgenoten vonden de workshop ook heel erg leuk en geven aan het een enorm goed georganiseerde workshop te vinden, ook zij vonden de gegeven informatie erg interessant! Kortom,  het was een zeer geslaagd bedrijfsbezoek.