Student ontvangt RECRON-certificaat

RECRON, dé brancheorganisatie voor recreatieondernemers in Nederland, heeft het eerste branchecertificaat uitgereikt aan Lieke Hogenkamp (19), Zadkine-studente Leisure & Hospitality, voor het volledig afronden van de nieuwe aanvullende onderwijsmethode de ‘Recreantenatlas Beroepsonderwijs’.
 

Student ontvangt RECRON-certificaat

De Recreantenatlas Beroepsonderwijs is dé aanvulling op het bestaande lesprogramma voor Leisure & Hospitality onderwijs (niveau 3 en 4) en bereidt de studenten nog beter voor op de beroepspraktijk. Zadkine is als een van de zeven roc’s binnen Nederland aan de slag gegaan met de nieuwe Recreantenatlas Beroepsonderwijs. Zadkine-medewerker Perry van Milt heeft geholpen bij de totstandkoming van de atlas en is bijzonder enthousiast over de opzet, flexibiliteit en praktische invulling voor de studenten. De Recreantenatlas laat een nieuwe manier van doelgroepsegmentatie zien door op een moderne manier met marketing aan de slag te gaan.

Certificaat
Na afronding van de methode ontvangen de studenten een waardevol certificaat van RECRON en SFR. De Recreantenatlas is een gewild product bij de achterban van RECRON. Ruim 700 ondernemers werken al met deze atlas.
Zadkine-studente Lieke Hogenkamp: ‘Doordat ik het certificaat heb behaald kan ik bij het zoeken naar een baan in ieder geval aantonen dat ik beschik over de basiskennis met betrekking tot het gebruik van de Recreantenatlas.’

Opleiden voor de toekomst
“Het is de truc om studenten uit hun eigen belevingswereld te halen en ze te laten realiseren dat zij straks werkzaam zullen zijn in een branche waar de gast centraal staat. Daarbij gaat het helemaal niet om hun eigen beleving, maar om de beleving van de gast.
De Recreantenatlas Beroepsonderwijs maakt de broodnodige vertaalslag als het gaat om de belevingswensen van de consument en het daarop afstemmen van je totaalproduct. De methode is in staat om via handige en herkenbare stappen studenten hiervan te laten doordringen. De Recreantenatlas wordt ook veelvuldig door het werkveld gebruikt. Zadkine wil graag recreatiemedewerkers met arbeidsmarktperspectief opleiden en heeft er daarom voor gekozen om studenten Leisure & Hospitality deze onderwijsmethode standaard aan te bieden met het oog op hun eigen toekomst”, aldus Perry van Milt, onderwijsspecialist van het team Toerisme & Recreatie bij Zadkine.