Skills Heroes, wedstrijd modestyling

Ik werd in de klas uitgekozen om mee te doen aan een stylingwedstrijd op de ROC Mondriaan in Den Haag. Er deden verschillende scholen mee uit heel Nederland.

Skills Heroes, wedstrijd modestyling

 Ik  deed namens het Zadkine College Rotterdam aan deze wedstrijd mee. Ikzelf heb met de hand de tekeningen, werktekeningen en collage gemaakt terwijl de meeste leerlingen met een computerprogramma tekenden. We moesten voor een bestaande merk  twee kledingstukken ontwerpen van denim stof of van een blauwe kleur stof. Vervolgens moesten we een collage maken. Daarna moest je ontwerp idee presenteren voor iedereen. Ik heb mijn best gedaan en heb heel erg genoten van deze dag ik heb weer veel geleerd. Ik ben uiteindelijk 4e geworden. Ik heb misschien niet gewonnen, maar heb wel de nodige ervaring opgedaan en dat is voor mij het belangrijkste!
Mirjam Elabeidi

Skills Heroes, wedstrijd modestyling
Skills Heroes, wedstrijd modestyling