Meeloopdagen

Wij, van de opleiding bank en verzekeren, zouden graag potentiële studenten in Rotterdam en omgeving willen bereiken en stimuleren om een dag(deel) mee te lopen met onze lessen.

Wij hopen hiermee examenstudenten VMBO TL, en dan met name de richting economie, hierdoor vroegtijdig te informeren en laten proeven van hetgeen onze opleiding hen te bieden heeft.
Vaak hebben studenten TL- economie er geen idee van dat er een studie is die zo haarfijn aansluit op hun vooropleiding.
Het spreekt natuurlijk voor zich dat ook TL studenten met een andere studierichting van harte welkom zijn om deel te nemen aan onze meeloopdagen.

Het is belangrijk dat studenten vroegtijdig een beeld hebben bij studies waar hun interesse naar uit gaat, om verzekerd te zijn van een plek en van een weloverwogen studiekeuze.

Meeloopdagen

Wie zijn wij?
Wij zijn een opleiding waarin het beroep centraal staat.  Alles wat je leert, oefen je tijdens praktijklessen. De opleiding is gefaseerd; je begint met een oriëntatiefase om inzicht te krijgen in de mogelijkheden in deze sector.

Daarna trainen we jouw commerciële vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Je krijgt onder andere les in zakelijke communicatie in het Nederlands en Engels, waarbij je leert hoe je een presentatie geeft, een gesprek voert en een zakelijke brief schrijft. Dit doe je onder andere aan de hand van rollenspellen. Er is bijvoorbeeld een balie aanwezig in het lokaal, waaraan je zult oefenen hoe je als medewerker een klant te woord staat.

Daarnaast krijg je onder andere les in verzekeringsleer. Je leert bijvoorbeeld welke rechten een klant of een bedrijf heeft wanneer er een verzekering wordt afgesloten. Ook krijg je het vak marktverkenning. Je onderzoekt bijvoorbeeld welke verzekeringen maatschappijen aanbieden en vergelijkt hun producten. Je leert hoe je de klant kunt adviseren over de beste verzekering voor hem of haar.

Voor meer informatie is het raadzaam om een afspraak te maken voor een meeloopdag.

Op een rijtje:
- Wij zijn dus op zoek naar examenkandidaten VMBO TL (economisch)
- Meeloopdagen zullen op de maandagen 4 maart en 18 maart 2013 plaatsvinden.
- Studenten kunnen mailen (zie onderstaand mailadres) voor een afspraak en krijgen dan te horen welke dag zij ingedeeld worden.
- Het betreft de Zadkine locatie Marten Meesweg 50 te Rotterdam

Contactpersoon:
Mevr. I. van Eijs  
i.vaneijs@zadkine.nl

LET OP!
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen na de meeloopdagen van 4 en 18 maart  zullen er nog meer meeloopdagen volgen MAAR om verzekerd te zijn van een plek, is het verstandig om er vroeg bij te zijn!