Jeamenne de Boer vertelt over projectdag “Buiten speel je”

Jeamenne de Boer vertelt over projectdag “Buiten speel je”

Jeamenne de Boer Zadkine-studente aan de mbo-opleiding Leisure & hospitality Rotterdam vertelt over projectdag “Buiten speel je”.

Mijn naam is Jeamenne de Boer en ik ben eerstejaars student (L1A) van de opleiding Leisure & hospitality van Zadkine Centrum te Rotterdam. We hebben op 14 september 2011 onze eerste projectdag gehad, genaamd “Buiten speel je”. Dat deden we op het schoolplein van een basisschool in de Alexanderpolder.

Het project was al voorbereid, wij moesten het begeleiden. Er waren allerlei onderdelen zoals tafeltennissen, een springkussen, bloempotten verven, voetballen, blikken gooien en ga zo maar door. Kinderen van drie basisscholen uit de omgeving kwamen op de activiteiten af. Om 13.00 uur begonnen we en al snel kwamen de  eerste kinderen. Ze keken hun ogen uit wat ze als eerste wilden gaan doen. De kinderen hadden het erg naar hun zin en vermaakten zich prima. Rond 15.00 uur was het afgelopen en dat vonden de kinderen erg jammer. Zij waren nog lang niet uitgespeeld!

Wij als klas, hebben er erg veel van geleerd, zoals:hoe je moet omgaan met kinderen en hoe je moet zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Over een maand gaat onze klas zelf zo’n project organiseren en uitvoeren en we hopen dat het ook zo’n geslaagde dag wordt als deze dag.

Groetjes van Jeamenne de Boer

Jeamenne de Boer vertelt over projectdag “Buiten speel je”