Eindresultaat Jiss Damsma

Ik vond het super leuk om mee te doen aan de steentjes wedstrijd. Toen ik aan het ringetje ging werken was ik ontzettend benieuwd wat voor scholier het prototype had ontworpen..

Eindresultaat Jiss Damsma

Ik vond het ontzettend leuk om het werkstukje in zilver te mogen uitvoeren. Ik heb ook echt mijn best gedaan om het werkstukje zo goed mogelijk na te maken. Dit was echt een ontzettend leuke ervaring. Het leukste was toch wel dat op de zilverdag mijn nagemaakte zilveren ring aan de scholier werd uitgereikt en ik de mogelijkheid kreeg om haar te ontmoeten. De materialen die ik voor het ringetje heb gebruikt zijn: wit zirkonia steentje in zilver zetkastje gezet, roosje uit van zilverplaat gezaagd en bewerkt met blitsbeits, ring van zilverdraad rond gebogen om ronde pons en als laatste stukjes zilver draad gesmolten als bolletjes en die erop gesoldeerd