Daisy sluit stage en opleiding af met baan in recreatiebranche

Mijn naam is Daisy Stout en ik ben laatstejaars student van de opleiding Leisure & hospitality van Zadkine Centrum te Rotterdam. Aan het einde van mijn tweede leerjaar heb ik vijf maanden stage gelopen in de recreatiebranche. Aan deze succesvolle stage heb ik zelfs een leuke baan overgehouden!

Daisy sluit stage en opleiding af met baan in recreatiebranche

Eindelijk was het dan zover, onze 5 maanden stage van de opleiding Leisure niveau 3 kon beginnen. Mijn stage vond plaats op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Dit is een vrij groot bungalowpark en camping. De eerste 20 weken verzorgde ik de animatie. We hebben playbackshows, musicals en themadagen georganiseerd. Eigenlijk te veel om op te noemen! Dit was erg leuk en gezellig onderling. Wij hebben genoeg complimentjes gehad en dat is altijd leuk om te horen.

Daarna was het tijd voor mijn laatste 20 weken stage achter de receptie. Dit was voor mij een hele nieuwe ervaring. Ik heb hier ook veel geleerd over het omgaan met gasten; je moet altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Een luisterend oor is ook erg belangrijk. Ik heb hartstikke leuke collega’s en ik vind het leuk om de gasten te kunnen helpen.

Op een gegeven moment kwam er een functie vrij als receptioniste en hiernaar heb ik dan ook gesolliciteerd. Na een lange tijd wachten heb ik te horen gekregen dat ik was aangenomen. Nu werk ik fulltime op het park als receptioniste.