5 Vragen over… de opleiding Schoonheidsspecialist

De opleidingen Schoonheidsspecialst (niveau 3 en 4) worden komend jaar alleen aangeboden in Rotterdam Zuid. Dit jaar waren de opleidingen ook te volgen in Rotterdam Centrum. Waarom deze verandering?

5 Vragen over… de opleiding Schoonheidsspecialist

1) Gaan de opleidingen in Centrum verhuizen naar Zuid?
Ja, de studenten die de opleiding momenteel volgen in Rotterdam Centrum, zullen hun opleiding vanaf september volgen in Rotterdam Zuid. Ook hun docenten verhuizen mee.

2) Waarom gaan de opleidingen verhuizen?
De opleidingen worden momenteel aangeboden op een grote locatie in Rotterdam Centrum. Deze locatie wordt komend jaar verbouwd. Hiervoor moet er een aantal verdiepingen worden afgesloten. De opleidingen Schoonheidsspecialist zullen daarom tijdelijk verhuizen naar onze locatie in Rotterdam Zuid.

3) Zijn er op de nieuwe locatie dezelfde faciliteiten?
Ja, op onze locatie Montessoriweg 14 in Rotterdam Zuid zitten al opleidingen Schoonheidsspecialist niveau 3 en 4. De faciliteiten voor deze opleidingen zijn dan ook gewoon aanwezig.

4) Hoe ziet de Zadkine-locatie in Rotterdam Zuid eruit?
Het is een mooie, grote locatie. De opleidingen Schoonheidsspecialist niveau 3 en 4 zitten op de 3e verdieping. Hier vind je ook de praktijklokalen. Met de foto's hieronder krijg je een beetje een beeld van deze locatie.

5) Ik wil de locatie in Rotterdam Zuid bekijken, kan dat?
Als jij je aanmeldt voor de opleiding, word je uitgenodigd voor een toelatingsbijeenkomst. Deze vindt plaats op de locatie in Rotterdam Zuid, zodat je meteen de locatie kunt bekijken. Neem ook gerust je ouders/verzorgers mee als je dat wilt. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor een meeloopdag.

Heb je interesse in de opleiding Schoonheidsspecialist? Meld je nu aan!
- Schoonheidsspecialist niveau 3
- Schoonheidsspecialist niveau 4

5 Vragen over… de opleiding Schoonheidsspecialist
5 Vragen over… de opleiding Schoonheidsspecialist
5 Vragen over… de opleiding Schoonheidsspecialist

Relevante opleidingen